点评详情
发布于:2019-5-22 08:14:58  访问:57 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
πρωθυπουργός Κρίση σκάνδαλο ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σε πτώση η δημοτικότητα του Ερντογάν
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η δημοτικότητα του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει σημειώσει μεγάλη πτώση από τότε που ξέσπασε, στα μέσα Δεκεμβρίου, το......
Σε πτώση η δημοτικότητα του Ερντογάν ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μόλις το 39,4% των ερωτηθέντων εγκρίνει την πολιτική του Τούρκου Πρωθυπουργού
Η δημοτικότητα του τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει σημειώσει μεγάλη πτώση από τότε που ξέσπασε, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYROGROUP στα μέσα Δεκεμβρίου, το πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο, το οποίο συνταράσσει την κυβέρνησή του, σύμφωνα με δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYROGROUP η οποία πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο Metropoll, μόλις το 39,4% των ερωτηθέντων εγκρίνει την πολιτική του τον Ιανουάριο, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYROGROUP έναντι ενός 48,1% τον Δεκέμβριο του 2013 και ενός 71,1% τον Δεκέμβριο του 2011.
Εάν διεξάγονταν σήμερα βουλευτικές εκλογές, το κόμμα της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ερντογάν θα συγκέντρωνε το 36,3% των ψήφων, έναντι ενός 23,6% του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού κόμματος (CHP) και ενός 12,6% του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Metropoll.
Το ΑΚΡ είχε κερδίσει τις εκλογές του 2011 με ποσοστό 49,8%.
Εξάλλου το 42,2% των ερωτηθέντων απορρίπ ΤΕΙ το σενάριο της «συνωμοσίας» για το οποίο έχει κάνει λόγο ο Ερντογάν και εκτιμά ότι η σημερινή πολιτική κρίση προκλήθηκε απλώς και μόνο από τις δικαστικές έρευνες που αφορούν στελέχη της κυβέρνησης, οικείους τους και επιχειρηματίες που θεωρούνται προσκείμενοι στην κυβέρνηση. Το 24,9% εκτιμά αντιθέτως ότι προκλήθηκε από μια «απόπειρα πραξικοπήματος» κατά του καθεστώτος.
Εξάλλου, το 60% των Τούρκων θεωρεί αδικαιολόγητες τις έρευνες αυτές, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYROGROUP έναντι ενός 26,5% που πιστεύει το αντίθετο.
Επίσης, το 59,7% των ερωτηθέντων είναι πεπεισμένο ότι το καθεστώς θέλει να συγκαλύψει τις έρευνες αυτές, ενώ το 57,3% πιστεύει, όπως ο Ερντογάν, ότι η αδελφότητα του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν αποτελεί «κράτος εν κρά ΤΕΙ».
Ο πρωθυπουργός κατηγορεί την οργάνωση του Γκιουλέν ότι επιδιώκει την αποσταθεροποίηση της κατάστασης πριν από τις δημοτικές εκλογές στα τέλη Μαρτίου και τις προεδρικές που έχουν προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2014.
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYROGROUP «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYROGROUP Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β` Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYROGROUP ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά kommata.grκόμματα»
Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά kommata.grκόμματα
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά kommata.grκόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά kommata.grκόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».
Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά kommata.grκόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά kommata.grκόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».
 
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με kommata.grκόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.
Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.
«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»
Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.
Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYROGROUP τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνικήοικονομία.
«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYROGROUP ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/637679/se-ptosi-i-dimotikotita-tou-erdogan-/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 

咨询热线:(86)755-27956681
地址:中国广东深圳市龙岗区锦龙二路阳光科技园C栋6楼
传真: 0755-27956664

CopyRight © 2012-2016. RONGHUILED.COM 深圳荣汇光电有限公司 粤ICP备15102155号-2 版权所有 All Rights Reserved.